fredag, februar 3

Gratulerer, Pappa!!



Pappa har funnet ut at han runder 1.000.000.000 sekunder i dag, nærmere bestemt klokken 10.26.40. Gratulerer!!!

Pappa feiret i går med spillekveld i Settlers, og endelig så vant han igjen. Den ene gangen, i alle fall.

Pappa mente at mamma burde laget kake med lys på en så stor dag, men de fant ut at hun hadde ikke rukket å pynte kaka! Hadde mamma klart å sette på 4 lys i sekundet hele døgnet (og da synes jeg mamma ville vært flink), så ville det ta ca. 7 år og 11 måneder å pynte kaka - og det er før lysene blir tent!

Bunkene med lys ville også tatt litt mye plass, før de kom på kaka. Om vi antar at lysene ligger i pakker på 10 stk, og pakkene er 1 cm. høye liggende, så tilsvarer 100.000.000 pakker over 117 bunker på høyde med verdens høyeste fjell, Mount Everest. Så da kan dere jo bare tenke dere hvor stor kaka måtte vært!

Uansett: Gratulerer med sekundet i dag, Pappa.

3 Comments:

At 6/2/06 05:16, Blogger Maria og Espen Tveten said...

Gratulerer med pappa'n din, Amund! Rart at han er så gammel allerede... Ellers er vi i Thailand veldig glade for at vi endelig har fått opp oppdateringene dine på bloggen. Fram til en dag i forrige uke kunne vi bare lese om nyttår. Det var jo ikke så gøy. Så nå gratulerer vi med både det ene og det andre!

 
At 6/2/06 05:38, Blogger Maria og Espen Tveten said...

Jeg kårer bloggen din Amund til den morsomste å lese. Fikk mange gode latterkuler denne gangen. Ellers så venter jeg med spenning på en oppdatering Melodi Grand Prix. Skjønte at pappaen din er fornøy med vinneren. Her fikk vi ikke med noen verdens ting. Det er sant som de sier; misjonærtilværelsen er et offer.

Espen

 
At 9/2/06 03:52, Blogger Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim said...

Dette ver morsom og tankevekkende lesning. Det blir rett og slett mange følelser på en gang.

Her i Thailand nyter vi kort avstand til fam.Aasland og lang avstand til sure Grand Prix lyder.

Kjartan

 

Legg inn en kommentar

<< Home