lørdag, august 23

Ja, ja. Tiden flyr. Her er litt bilder fra sommerne. Håper dere alle har hatt en flott sommer. Nå drar vi på to uker sommerferie. På det første bildet ser dere minstejenta, som har blitt stor i sommer. Hun er ei blid og fornøyd jente som stabber rundt og sier lite, men kommuniserer helt utrolig bra. I dag kom faktisk et nytt ord: sternen (stjernen). Ikke værst siden hun bare har 6 ord i reportoaret foreløpig.
Bildet nr 2 er av mamma og Amund oppå en isbjørn i Dyreparken. Vi hadde en fantastisk bra dag der sammen med Espen og Maria, Henrik og Marte. Der gjorde vi masse gøy, det gøyeste var nok å kjøre elektriske biler. Det skumleste var Kaptein Sabeltann. Vi traff også Bente, Håvard og Maria i Dyreparken (Bilde 3). Det er familien til Ida, som dessverre døde forrige sommer. På bilde nr 4 kjører jeg motorsykkel da vi var i Jungelbyen sammen med fam. Lomeland som var på besøk i sommer. På det neste bildet ser dere hvordan det går når pappa bestemmer klærne..

Amund og Annathea har det utrolig gøy sammen (selvom det blir endel krangling og) Her er et bildet fra en hyggestund i hengekøya. I går ble Amund 4 år. Han har hatt 2 dager fulle av fest og morro. Først feiring i barnehagen, så bursdagsfest med barnehage venner, i dag hadde han selskap med andre venner og etter det, da var det familieselskap. Masse gøy, masse pakker og litt for mye kaker (han har hatt vondt i magen i kveld). I går når han stod opp, kikket han nedover på seg selv før han sa: "jammen mamma!, jeg er jo like stor som i går jo".
På det siste bildet ser dere Amund som pirat på en av mammas leirer i sommer.
Om 3 dager er vi på tur i Frankrike, Italia, sveits og Østeriket, sammen med Vidar, Ingeborg og Eskild. Det blir veldig, veldig gøy.